Elämää vapaalla, töissä ja lomallatiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta Singaporesta

Päivä: 29
Paikka: Singapore

Paikkaa vaihdettiin 30.12 ja tällä kertaa lentäen :)
Nha Trang - Ho Chi Minh city (Vietnam airlines)
Ho Chi Minh city - Singapore (Tigerairlines)
Kyllä se lentäminenkin vie koko päivän :)

Terveisiä Singaporesta :) vuosi on vaihtunut ja aika hieno uuden vuoden aloitus olikin! Marina Bay oli paikka jossa uutta vuotta otettiin vastaan, onneksi eilisen päivän sade väistyi ja illalla oli oikein mukavan lämmintä :) pitihän sitä maistaa singapore slingiä ;)

Kaupungilla ollaan kierrelty, eilen ensimmäinen ostos oli sateenvarjo ;) no onneksi oli jätti suuria ostoskeskuksia vierekkäin, ei ulkona paljon tarvinnut kävellä, ja tietenkin kulkuvälineenä rankimmalla sateella oli metro (MRT) erittäin kätevä ja edullinen.

Kaupunki on todella siisti ja moderni, joten oli jonkinlainen kulttuurishokki saapua kaupunkiin ;) on neljän viikon aikana silmä ehtinyt tottua vähän erillaisiin kaupunkeihin ;) mutta tietysti kaupunki on kallis, ei nyt mitenkään erityisen kallis, mutta hotelli ja syöminen on suomen hinnoissa. Ihanaa oli kuljeskella ostoskeskuksissa, kukaan ei tyrkytä mitään! Ja kaduilla kukaan ei tarjoa kyytejä, tai aurinkolaseja.....

Ravintola tarjonta jäi vähän vaisuksi, ostoskeskuksissa on melkein pelkästään ns. Foodcourteja, ja ne eivät ole minun juttu, ihan järkyttävää häsäystä ja se meteli!!!

Hauska on myös seurailla paikallisia/aasialaisia ihmisiä kuinka he ovat juurtuneet kiinni puhelimeen, luuria näpytellään ihan koko ajan!!!! He eivät varmaankaan ole viime vuosina nähneet mitä kaupungissa on tapahtunut, jos ei joku ole kuvaa jakanut facebookissa :)Terveisin MarikaEi kommentteja: