Elämää vapaalla, töissä ja lomallatiistai 22. tammikuuta 2013

Aamukahvilla, kotona

Päivä: 50
Paikka: koti

Varhaista huomenta, kello on 6:15 aamulla ja parisen tuntia olen hereillä ollut ;) Kotona taas!!

Kotimatka alkoi sunnuntaina Koh Sametin saarelta, aamulla lähdimme lautalla Sametilta kohti Pan Phen kaupunkia, lauttamatka kesti n. 30 minuttia. Meillä oli Bussiliput ostettuna Pan Phestä Bangkokiin, joten vauhdikas minibussikyyti oli edessä, sitä iloa kesti kolmisen tuntia!!  Minibussimatkailu on erittäin vauhdikasta, alusta loppuun niin kovaa kun bussi vaan kulkee.....
Alkuperäinen suunnitelma oli kiertää tällä reissulla Bangkokin keskusta kaukaa, mutta yllättäen suunnitelmat muuttui, Koh Sametilta olisi päässyt myös suoraan lentokentälle, mutta päätimme kuitenkin jäädä keskustaan yöksi, hotellin valitsimme läheltä skytrain asemaa, koska skytrainilla on erittäin helppo ja nopea liikkua, ja suurin tarkoitus oli päästä kätevästi, ruuhkia välttäen Suvarnabhumin lentokentälle.
Olimme siis sunnuntaina n. 13:00 Bangkokissa, bussi jätti meidät victory monumentille, ja siitä skytrainilla hotellille, huonetta jouduimme odottelemaan, joten lähdimme kiertelemään ostoskeskuksia ja syömään, ja miltä Pizza companyn pizza maistuikaan!!!! Niin hyvää :) Sanotaanko näin että nuudeli/riisi kiintiö on aikalailla täynnä ;) Ilta vierähti yllättäen ostoskeskuksissa, tosin loppuillan sain "omaa aikaa" kiertelyyn.... ;)

Maanantai ja kotiin lähtö, aamulla rinkat selkään, huoneen luovutus ja kohti lentokenttää, hotellilta lentokentälle meni aikaa n. tunti, ja muutamalla junan vaihdolla pääsimme suoraan lentokentälle, todella kätevää!!! Olimme tehneet lähtöselvityksen edellisenä iltana, joten viemme rinkat baggage drop in tiskille ja siitä suoraan turvatarkastuksen kautta passintarkastukseen, onneksi ei ollut ruuhkaa. Viimeiset ostokset kentällä ja sitten olikin edessä 11 tunnin lento kotiin.

Olin jo pidemmän aikaa haaveillut aamiaisesta kotona, ruispaloja, salaattia, juustoa, kurkkua, jugurttia ja kahvia presidentin tumma paahtoa!!!! no, kaikki muut maistuivat todella hyville, mutta kahvi!!!! ei ollutkaan niin hyvää kun olin haaveillut, melkein teki mieli keittää nescafen pikakahvia ;)

7 viikkoa meni reissussa, ja kuinka nopeasti aika meni!!! Ei voi muuta sanoa, kun mahtava reissu!!!

Terveisin Marika

P:S nyt viltin alle, villasukat jalkaan ja kuumaa panadolia, ehdin loppuviikosta vilustua, taisi olla niin kylmää merivettä ;)

Ei kommentteja: