Elämää vapaalla, töissä ja lomallaperjantai 18. tammikuuta 2013

Saarikierros Koh Sametilla

Päivä:46
Paikka: Koh Samet

Tänään vuokrasimme päiväksi ATV:n, lyhenne ATM on minulle hyvinkin tuttu ;) mutta ATV, se on siis mönkijä!! Ja knoppitietoa tulee tässä: se oli väriltään vihreä ;) mutta minä istuin "takapenkillä" ja nautin kuoppaisesta menosta.

Aamulla keräsimme rantakamat reppuun ja lähdimme ajelemaan kohti saaren eteläkärkeä, matkaa sinne oli noin 7 km, ei ole iso saari kyseessä :) saaren läpi menee yksi tie ja rannoille siitä erkanee tie/polku.

Tie oli soratie, soraa, kuoppia, soraa, kuoppia. yksi kohta tiestä oli asfaltoitu, tai siis kuoppien reunat oli asfaltoitu ;) niin ja vasemmanpuoleinen liikenne, no sillä nyt ei ollut suurtakaan merkitystä, sieltä mentiin missä oli vähemmän monttuja.

Ensimmäinen pysähdys oli Ao Prakarang beach, todella kaunis, rauhallinen, yksi resort, ja muutama asukas :) ainakin rauhaa riittää. Seuraavaksi ajoimme eteläkärjen näköalapaikalle, no se ei ollut kummoinen, ehkä auringonlasku on kaunis täällä. Seuraava pysähdys oli Ao Wai beach, upea, mahtava, todella kaunis!!! Resort ihan rannalla, rauhallinen ranta :) auringon ottoa, uintia :) seuraavalle rannalle pysähdyimme syömään, rannan nimi oli Ao Sang Tian, muutamia resortteja ihan rannassa, mutta itse hiekkarantaa ei ollut, pieniä hiekkapoukamia oli muutamia, jokaiselle oma poukama :) ei huono. Viimeinen pysähdys ja uinti/auringonotto tauko oli rannalla nimeltä Ao Cho.

Kannatti vuokrata mönkijä päiväksi, ei kiirettä, sai pysähdellä milloin/minne haluaa, kyllä turistit skoottereillakin liikkui, mutta varsinkin mäet olivat aika hurjassa kunnossa, joten skootterin kyydissä oleva näytti nousevan useasti kyydistä.

Terveisin Marika
Ei kommentteja: