Elämää vapaalla, töissä ja lomalla







torstai 10. tammikuuta 2013

Krabilta Phuketiin

Päivä: 38
Paikka: naiyang beach, Phuket, Thaimaa.

Krabin rannat jäivät vihdoin taakse :) voisi ehkä sanoa noin.... Vaikka siksi että, sairastin siellä elämäni ensimmäisen vatsataudin..... No ei siitä enempää. Hengissä ollaan ja matka jatkuu :)

Krabilla vietimme reilun viikon harrastaen ranta hyppelyä :) ensin vietimme muutaman yön ao nang beachilla, ranta ei ollut kummoinen, kylä oli ihan normi thai turistikylä. Lähisaarille pääsi kätevästi pitkähännällä.

Seuraava ranta oli Tonsai beach, pitkähännällä noin 10 minuuttia, ranta oli rauhallisin, lähinnä kalliokiipeilijöitä meni pitkin kallioita :) kiva katsella rannalta käsin. Muuten pikkuruinen kylä oli vähän rähjäinen sanoisinko.

Siitä matka jatkui railay beachille, majapaikkamme sijatsi Railay eastin puolella, siellä on edullisempaa majoitusta ;) mutta itse Railey west beach on aika hieno, ja ei ollut niin ruuhkainen. Mukava maata auringossa. East Raileyn puolella ei ollut uimarantaa ollenkaan.

Phranang beach oli päiväretki kohde, jostain olin lukevinani, että kyseinen ranta on maailman hienoimpia rantoja, what???? Aivan järkyttävä määrä porukkaa!!!! Ehkä joskus hiljaisena aikana ranta saattaa olla kaunis, mutta nyt ei jäänyt sellaista kuvaa, todellakaan.

Tänään saavuttiin pikaveneellä Railaylta Phuketiin ja nyt ollaan pari yötä Nai yang beachilla lentokentän kupeessa. Ranta oli mukava ei liikaa porukkaa :)

Terkuin Marika

Kuvat:
Tonsai beach
Railay east
Railay west
Naiyang beach
Naiyang beach
Tonsai beach
Phranang beach














Ei kommentteja: