Elämää vapaalla, töissä ja lomallaperjantai 4. tammikuuta 2013

Pitkähäntäveneellä rannalle

Päivä: 32
Paikka: Ao Nang, Thaimaa

Singaporesta lensimme tigerairwaysilla Krabille, on aikamoinen lentokenttä Singaporen Changi!!! Sanoisinko, että iso!! alunperin oli tarkoitus lentää Singaporesta Boracaylle, mutta kuka nyt vesisateeseen haluaa, joten katsoimme sääkarttaa ja päädyimme Krabille.

Päädyimme siis Ao Nangin turistikylään, ihan kivan kokoinen paikka, ihmiset on iloisia ja ystävällisiä :) itse ao nang beach ei ole kummoinen, ihan ok, mutta siihen se jää, vesi ei ole kirkasta ja paikoittain on viemäreitä jotka haisee ja laskee veteen jotain...... Ruoka on yllättävän kallista, verrattuna muihin Thaimaan kohteisiin, ihan perus thai ruoka maksaa tuplasti enemmän verrattuna vaikka Koh Changin ravintolahintoihin.

Aurinko paistaa :) on ollut viime päivinä vähän epävakaista, joten rantakamat kassiin ja rannalle. Ensin ajattelimme, että lähdemme neljän saaren kierrokselle, pikaveneellä ryhmämatkana, mutta ajatus ryhmämatkasta ei houkkuttanut, joten otimme puoleksi päiväksi oman pitkähäntäveneen ja kahden saaren kierroksen, ihanaa oma vene ja aikataulu :) ensin menimme saarelle nimeltä Poda, kaunis saari, valkoista hiekkaa, turkoosi vesi, ja paljon auringossa makaavia turisteja, ei haitannut sekaan vaan :) seuraavaksi suuntasimme saarelle nimeltä Tup, ranta, voisiko sanoa, oli kahden saaren välinen laskuveden aiheuttama hiekkasärkkä, vai miksikä sitä nyt kutsuisi.... No kuitenkin, turkoosia vettä ja turisteja :)

Tässä muutama kuva Tup saarelta, Podasta ei ole kuvia, kameralle tapahtui jotain...... ;) se on toi elektroniikka.... ;)

Terveisin Marika5 kommenttia:

AnuElina kirjoitti...

Poda on ihana! Ja ei ole liiemmin muita "turreja" häiriönä ja maisemaa rumentamassa, kun jaksaa kävellä ryysiksen ohi peremmälle saaren mutkien taakse. Siellä tuli vietettyä kaksi ihanaa rantapäivää talvella 2010. Nautinnollista loman jatkoa!

Marika kirjoitti...

Paljon oli porukkaa, mutta kaunis oli saari :) vastaaminen tai kommentoiminen on todella vaikeata tämän sovelluksen kautta!!! Ja käyttäjässä ei oo mitään vikaa ;) sulla matka lähenee?

Erika kirjoitti...

Toi tekniikka on kyllä niin ihmeellistä silloin kun se toimii... ;)

Marika kirjoitti...

Hih :)

Marika kirjoitti...

Hih :)