Elämää vapaalla, töissä ja lomallakeskiviikko 16. tammikuuta 2013

Rantaelämää Koh Sametilla

Päivä: 44
Paikka: Koh Samet, Thaimaa.

Aamuisin on ollut vähän pilvistä, mutta ei hätää, puolenpäivän jälkeen on aurinkoa riittänyt :)

Hotellimme sijaitsee rannalla nimeltä ao Phai, vaihdoimme maanantaina ao Wongduen rannalta tänne. Ao Wongduen ranta oli todella kapea ja ehkä makuumme liian täynnä, päiväsaikaan kun oli nousuveden aika, rantakaistale on todella kapea. Ao Phai ranta on myös pieni ja tämä on täynnä siis tarkoitan TÄYNNÄ rantatuoleja!! Mutta muutama askel sivummalle niin pääsemme mieleiselle ja rauhalliselle rannalle :) joten hotellin sijainti on oikein hyvä. Rantaa pitkin kävelee noin 10 minuutissa saaren päärannalle Haad Saikaewille ja Sametin pikkukylään. Täällä todella on turkoosia vettä joka rannalla :) mikä on niiin ihanaa ja kaunista!! ja taitaa kaikki saaren hotellit sijaita kirjaimellisesti rannalla tai ainakin hyvin lähellä rantaa.
Saari on pieni joten itse rannatkin on pieniä, taitaa olla Thaimaan pienimmät rannat, ainakin meidän kokemuksella. Turisteja on paljon mutta ei liikaa. Tekemistä saarella ei juurikaan ole, joten päivät on mennyt meidän arkirutiinien mukaisesti ;) aamiainen, (huoneen vaihto) ja rannalle!!
Pitäisi jo osata!!! ettei hotellihuonetta pidä ottaa alimmasta kerroksesta, siis maan tasalta!!! Niissä kosteus on ollut ongelma, ainakin meidän kokemuksella, mutta onneksi huoneen vahdot ei ole ollut ongelma täällä :)

Terveisin Marika

Ei kommentteja: