Elämää vapaalla, töissä ja lomallaperjantai 21. joulukuuta 2012

Mui Ne Vietnam = venäläinen lomaparatiisi

Päivä: 18
Paikka: Mui Ne, Vietnam

Terveisiä aurinkoisesta ja tuulisesta Vietnamista, paikka on Mui ne. Keskiviikkona hurjasteltiin bussilla HCMC:tä tänne ja täällä ollaan lähinnä makailtu auringossa :) mukava maata auringossa kun tuulee, ei ole läheskään niin kuuma :) mittari on kuitenkin noussut kolmeenkymppiin joka päivä :)

Mitäpäs voisi sanoa lomakohteesta nimeltä Mui Ne... No ensimmäisenä voi sanoa, että ollaan saavuttu venäläiseen "lomaparatiisiin" suurin osa ravintoloiden, kauppojen yms. liikkeiden kylteistä on kirjoitettu venäjäksi, niin ja suurin osa turisteista on tietenkin venäläisiä. Ja palvelu on todella nuivaa, ynseää..... Mikä on kummallista, koska HCMC:ssä palvelu oli todella ystävällistä.
Sinänsä ihan sama mistä matkailijat saapuu, mutta vähän nyrppii, paikallisten siis ravintoloiden, hotellin, kauppojen henkilökunta, mitä hapannaamoja!!! Reissulla on vaan jo tottunut hymyyn ja ystävälliseen palveluun.

Tämä on myöskin kitesurffaajien paikka, tuulee kovaa ja laudalla näyttää pääsevän todella lujaa :) olisi aika kiva kokeilla lajia :)

Huomiselle varattiin hiekkadyyni reissu, ja samalla varattiin bussiliput sunnuntaiksi, matka jatkuu joulun viettoon kaupunkiin nimeltä Nha Trang. Meillä oli tarkoitus viettää joulu täällä Mui Ne:ssa, mutta kun olin varaamassa hotellia tänne, niin varaukseen ilmestyi PAKOLLINEN jouluillallinen, hinta 100€!!!!! Mitä???? Meillä ei mene viikossa ravintola ruokailuun tuollaista summaa :)

Aurinkoisia terveisiä sinne joulukiireiden keskelle, nauttikaa ihanista jouluisista herkuista :)
Terveisin Marika2 kommenttia:

AnuElina kirjoitti...

Aika mahtavalta ja monipuoliselta tuo teidän reissu kyllä kuulostaa!
Venäläisiä on VALITETTAVASTI nykyisin ihan jokaisessa lomakohteessa riesaksi asti. Mm. Sri Lankassa, Goalla ja Thaimaassa paikalliset eivät pidä heistä ollenkaan (olen jututtanut myyjiä, taksi/tuktuk-kuskeja jne), koska iso osa heistä on röyheitä, huonotapaisia, äänekkäitä, huijareita, pukeutuvat epäasiallisesti mm. ravintoloihin mennessään jne. Esimerkkejä heidän huonosta käytöksestä riittää. Varmasti osittain tästä syystä paikallisten ennakkoasenne, nuiva käytös ja hymyttömyys lisääntyy. En sano että suomalaisetkaan aina osaisivat käyttäytyä, mutta aivan toisenlaista palautetta suomalaiset saa paikallisilta. Ja nämä olivat siis paikallisten mielipiteitä, omasta puolesta jätän kommentoimatta. ;)

Ihanaa loman jatkoa "Pikku-Venäjällä"!!

Marika kirjoitti...

Näinhän se taitaa olla ;) me jatketaan täällä " Venäjällä ;) "