Elämää vapaalla, töissä ja lomallalauantai 8. joulukuuta 2012

Laiva meni...... Melkein

Päivä: 5
Paikka: snorklausreissu, Koh Chang, Thaimaa

Aurinkoa, aurinkoa, rantaelämää.

Tänään kävimme snorklausreissulla, ihan peruspaketti: haku hotellilta, lounas, viisi snorklaus/rantakohdetta. Korallit on kyllä kuolleet jo ajat sitten, mutta vesi on kirkasta, lämmintä, ja kalat on värikkäitä. Aika kului pääosin vedessä, viimeinen kohde oli pikkuruinen ko Wai Saari ja sen ranta, jonne me melkein jäimme ;)
Ja juttuhan meni näin: ihmettelimme jossain vaiheessa reissua, että ei kyllä mitään infoa saa pysähdysten lähtöajoista, tai mistään muustakaan, mutta ei sitä sen kummemmin mietitytty tai kyselty. Rantauduimme laivalla laituriin, jossa oli jo neljä venettä siinä vaiheessa, jouduimme siis kävelemään jokaisen laivan läpi päästäksemme laiturille. Kävimme juomassa kylmät juomat, uimme, oleilimme, ja koko ajan laiturista lähti se laituria lähimmäinen laiva, ja kun meidän laiva oli toiseksi lähinnä laituria, lähdimme kävelemään takaisin laivalle, kun olimme jo melkein perillä, huomasimme, että sehän on meidän laiva joka lähtee sieltä keskeltä!!!! Mutta siinä vaiheessa me emme enää päässeet laivaan, joten siinä seisomme laiturilla, ja meidän laiva meni jo hyvän matkaa eteenpäin!!! No pääsimme onneksi laituriin jääneen laivan kyytiin, ja olimme jo matkalla kun, meidän "omasta" laivasta lähti kumivene meitä kohti, ja haki meidät takaisin, ja se olikin matka!!!! Postimerkin kokoinen perämoottorilla varustettu kumivene, aallokko, ja matkaa ihan mukavasti!!! Päästyämme vihdoin takaisin "omaan" laivaan olimme niiiiiin märkiä, mutta tulipahan testattua, että vesitiivis kassi on vesitiivis :) ja kameralla sai mahtavaa videokuvaa kyydistä :) turistihan on aina ensimmäisenä kamera kourassa tilanteessa kuin tilanteessa ;)

Tässä kuvia reissulta


2 kommenttia:

AnuElina kirjoitti...

No huh huh! Mutta täytyyhän jokaisella matkalla jotain jännitystä olla! Ja kaikki matkan mutkat on tietenkin ikuistettava kameralla. ;) Täälläkin alkaa lomakuume nousta sillä varasin juuri tänään matkan KAUAS ja LÄMPIMÄÄN!
Mukavaa lomailun jatkoa ja kerro rakkaalle Thaimaalle terveiset minulta!

Marika kirjoitti...

Mitä mitä??? Keniaanko??? Milloin?? Mutta kauas ja lämmin kuulostaa ja ON mahtavaa!!