Elämää vapaalla, töissä ja lomallakeskiviikko 5. joulukuuta 2012

Koh Chang, Thaimaa

Päivä: 1 ja 2
Paikka: Ko Chang, white sand beach, Thaimaa

Täällä ollaan Thaimaan auringon alla.
Maanantaina lähdettiin Kotkasta ja hyvin pitkän matkustamisen jälkeen olimme koh Changin saarella. Matka Helsingistä Bangkokin suvarnabhumin lentokentälle kesti vajaat 10 tuntia, kentältä ostimme bussiliput Ko Changin saarelle. Jouduimme odottelemaan bussin lähtöä kolmisen tuntia, aika meni kuitenkin mukavasti aamukahvia juoden ja lepäillen. Bussimatka kentältä satamaan kesti 5 tuntia..... Lauttamatka noin 45 minuuttia, ja vielä viimeiseksi lavataksilla hotellille, ei paljon jaksanut muuta kun kävellä ensimmäisestä ravintolan ovesta sisään, tilata, syödä, ja suihkun kautta nukkumaan.

Univelat kuitattu, ja aamiaisen jälkeen suuntana mikäs muu kuin ranta!!!! Suuntasimmekin white sand beachille ja voin sanoa, aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja vesi on todella lämmintä :) hauskaa huvia oli kuvailla veden alla, tosin vielä ei ollut mitään erikoista, mutta toivottavasti tämän reissun aikana löytyy jotain värikästä veden alta!

P.S
Kuvat nähtävästi menee sekalaiseen järjestykseen, saatan opetella jossain vaiheessa asiaa, tai sitten en ;)

Kuva 1: kylän raitti white sand beachilta
Kuva 2: tauko paikka bussimatkalla
Kuva: 3: lauttasatama ko Changin saarelle
Kuvat 4&5: white sand beach

Aurinkoisia terveisiä toivottaa Marika


2 kommenttia:

AnuElina kirjoitti...

Oi, miten ihanaa! Kyllä käy vähän (lue:paljon)kateeksi! Thaimaa on mun ensirakkaus, puolet sydämestä siellä. Koh Changillla en ole vielä käynyt, mutta kovasti hyvää kuullut! Nautinnollista lomaa!! Päivittelehän kuulumisia kuvien kera! :)

Marika kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Voin suositella saarta lämpimästi, kevyesti voittaa Phuketin ja Samuin niin jos rauhaa kaipaa :)