Elämää vapaalla, töissä ja lomallatiistai 18. joulukuuta 2012

Kahvilla, Ho Chi Minh cityssä

Päivä: 15
Paikka: Ho Chi Minh city, Vietnam

Aurinkoisia terveisiä mopojen seasta :)

Wau mikä kaupunki!!!!!!! Eilen iltapäivällä saavuimme kaupunkiin, ja mikä meno, mopoja suihkii sinne tänne, eikä edes kadut riitä, vaan nähtävästi jalkakäytäviä voi käyttää ohituskaistana :) Luulin että Phnom pehnissä on ruuhkaa, hehheh.
Hotelli sijaitsee ihan keskustassa, joten jalkaisin pääsi kivasti kiertämään nähtävyydet. Katujen ylitys on hieman haastavaa, mutta ns. Turistinähtävyyksillä on jonkinsortin "liikenteen ohjaajia" jotka pysäyttävät liikenteen, että turistit pääsevät tien yli ;)
Päivässä kiertelimme sota museon, notre damen, pääpostin, Ben thanh markkinat, financial towerin ( pääsi kerrokseen 49 ) aika hienot maisemat!!!
Ja kahvi!!!! vietnamilainen kahvi, niiiiiiin hyvääääää :) osteltavaa täällä olisi, jättimäisiä ostoskeskuksia löytyy, kuten myös markkinoita, harmi vaan kun tämä ei taida olla ihan ostosmatka ;)

Tämä oli nopea visiitti Ho Chi Minh cityyn, mutta jos täälläpäin tulee liikuttua, niin varmasti pysähdymme :) huomenna lähdemme rannalle!!!!!

Terveisin Marika

4 kommenttia:

pirkko kirjoitti...

Ostin muuten Ho Chi Minhista kuvassasi näkyvän kahvilaitteen, sillä minustakin paikallinen kofeiinijuoma oli hyvää. En vaan enää muista, miten tuo huipputekniikka toimii...

Erika kirjoitti...

Pitkästä aikaa kävin täältä lukemassa kuulumisia! On teillä kyllä upea reissu! Sitä ehkä vielä parantaa tieto, että täällä on -15 astetta pakkasta ja hirweesti lunta :D

Marika kirjoitti...

Ajattelin itsekin ostaa tuon huipputeknisen laitteen ;) saa sitten kotona nauttia hyvästä kahvista :)

Marika kirjoitti...

Joo olen facebookista lueskellut että vähän on lunta tullut ja pakkasta on! Nauttikaa jouluherkuista :)