Elämää vapaalla, töissä ja lomallakeskiviikko 26. joulukuuta 2012

Epävakaista, Nha Trang, Vietnam

Päivä: 23
Paikka: Nha Trang, Vietnam

Hyvää tapaninpäivää, sanoisinko, että on ollut vähän epävakaista sään suhteen, tänään jopa satoi vettä ;) joten rannalla ei olla aikaa vietetty.

Huimat on aallot jotka rantaan lyö, huh huh. Ei edes tee mieli mennä uimaan, ranta on pitkä ja voisin kuvitella, että aurinkoisena päivänä saa aika rauhassa makoilla, tilaa on, luulisin....

Tänään kierreltiin kaupungilla, lähdettiin pois ns. Turistialueelta, joten sai kävellä ihan rauhassa, eikä kukaan tyrkyttänyt tupakkaa, aurinkolaseja, tauluja...... Hauskaa on katsella katukuvaa, varsinkin paikallisten katuravintolat, ne tuolit!!!!! Meillä ne on lasten muovituoleja :)

Tänään vaihdoimme hotellia, alunperin oli tarkoitus jatkaa tästä eteenpäin doc let beachille, mutta jäimmekin tänne, ja jouduimme etsimään uuden hotellin, no mutta, olemme täällä maksaneet huoneesta 15€/yö, erittäin edullista, hotellit on ollut pieniä, mutta uusia, ja huoneet on aivan meidän "scandic" tasoa, ainoa ero on huoneen koko.

Tulimme juuri illalliselta, täydellinen BBQ illallinen, pieni hiiligrilli tuli pöytään ja tarjoilija grillasi meille täydellisellä marinadilla olevat kanat, lisäksi, salaattia, riisiä, juomat, alkuruoka ja jälkiruoka ja hinta 11€ yhteensä!!!

Terveisin Marika

Ei kommentteja: