Elämää vapaalla, töissä ja lomallatorstai 29. tammikuuta 2015

Yksi siirtyminen saarelta toiselle


Välillä sitä oikein itsekin ihmettelee, mitäs minä oikein varasinkaan..... Tänään tuli sellainen hetki eteen :)
Eilen varasimme lauttaliput Lipeltä mantereelle Pakbaran satamaan ja sieltä private kuljetuksen, satamaan josta pääsee saarelle nimeltä Sukorn.

Tänä aamuna pakkasimme rinkat ja lähdimme Lipeltä kohti manteretta, lauttamatka kesti 1:30 ja lautta lähti ajallaan ja saapui satamaan ajallaan kello 11:00. Pakbarassa laukut lensi kätevästi lautasta laiturille, on pojat heitelleet laukkuja ennenkin.  Meidän oli määrä etsiä Pakparan satamasta andrew tour toimisto, joka oli järjestänyt meille private kuljetuksen eteenpäin, no löysimme "toimiston", joka itseasiassa oli vaan pieni pöytä katukäytävällä, no siellä ei ollut odottamassa uutta kiiltävää toyotaa tai muutakaan autoa, ja "toimiston" henkilökunnalla oli kiireitä, kun heidän piti ohjata matkailijoita Lantan  ja Krabin pikkubusseihin, joten me istuimme odottamaan.... Tunti siinä vierähti ja meidän private kuljetus saapui, luulen, että "toimiston" täti oli vaan soittanut naapurilleen, että heitätkö pienen keikan, auto oli vanha pickup, "ilmastointi" toimi, syystä, että takaikkuna ei mennyt kiinni! 
pääsimme matkaan ja puolisentoista tuntia katselimme etelä thaimaan maisemia. Eräissä liikennevaloissa kuljettaja hyppasi autosta ulos, ja kyseli ajo-ohjeita edellä olevalta autolta, lähdimme seuraamaan autoa, viimein pääsimme satamaan, tai voiko tyhjää laituria oikein satamaksi kutsua? No, laiturilla istuskeli pari miestä, ja kuljettajamme kertoi varmaankin minne olimme menossa, meni hetki, miehet soittelivat, ja kohta alkoi laiturille kurvailla skoottereita, meni hetki ja sain luurin käteeni, ja siellä ääni englanniksi selitti, mitä kyyti maksaa saarelle, saimme hinnat sovittua, ja hyppäsimme pitkähäntäveneen kyytiin ja puolessa tunnissa olimme perillä, oikeassa paikassa! Ja paikka näyttää oikein hyvältä!

Ja mikä sisustus oli meidän huoneessa, ihan viimeisen päälle, hienoo! 

Aurinkoisin terveisin Marika
Ei kommentteja: