Elämää vapaalla, töissä ja lomallasunnuntai 25. tammikuuta 2015

ko Libong

Aurinko jaksaa paistaa, aamusta iltaan, onneksi ranta on lähellä, pienissä rantakohteissa tavoite on ollut, että mereen bungalowista on matkaa max 50 metriä! 
ko Libong vielä rauhallinen, turismia vasta aloitteleva saari, ja sen huomaa :) meidän bungalowien pitäjänä toimii erittäin hymyilevä ja huonolla englannilla asioita "järjestykseen"laittava rouva! Tällä rannalla on vain kaksi bungalow "resorttia" kolmatta isoa ja hulppeaa ollaan rakentamassa, ensi kaudella se varmaankin on jo auki. Saarella on paikallinen kylä, jonka läpi huristelimme tuktukilla kun saavuimme saarelle. Mitä rauhallista lomaa kaipaava muuta tarvitsee kun, rannan, meren, dekkarin, bungalowin ja hyvää ruokaa, ja ruoka on kyllä ollut tähän mennessä reissun parasta! Eilen illalla meni muutamaksi tunniksi sähköt, aurinko oli juuri laskenut ja taskulampun valossa istuimme aivan ihanalla terassillamme. 
Matkasimme ko Libonille ko Lantalta lautalla, lautta pysähtyi Trangin saarilla (ko Ngai, ko Mook ja ko Kradan) ja on vähän turistimäärät muuttuneet siitä kun me kolme vuotta sitten lomailimme noilla paratiisisaarilla, voikohan enää puhua rauhallisista paratiisisaarista.... No Libong on ainakin vielä sellainen, vaikka hiekka ei ole valkoista on paratiisimainen rauha saarella ainakin taattu.Vessata pystyy myös katselemaan maisemia :)

Aurinkoisin terveisin Marika

Ei kommentteja: