Elämää vapaalla, töissä ja lomallakeskiviikko 21. tammikuuta 2015

Rantaelämää ko Lantalla

Terveisiä ko Lantalta, tänne saavuimme muutama päivä sitten, muistaakseni...viikonpäivät on ihan sekaisin, pääasia on kun suurinpiirtein tietää monesko päivä on, niin tietää milloin pitää siirtyä seuraavaan kohteeseen. Siirryimme siis ko Jumilta ko Lantalle lautalla, ensin pitkähäntäveneellä "pysäkille" ja lautta jarrutti juuri sen verran että kerkesimme hypätä lautan kyytiin, matka kesti noin tunnin ja olimme ko Lantan satamassa, siellä oli "tervetulokomitea" vastassa, siis "you wanna taxi" "you wanna tuktuk" normihärdelliä siis. Meidän majoitus sijaitsee lähellä Saladanin kylää, klong dao rannalla, ranta on kiva, aika rauhallinen, saa taas löhöillä ihan omassa rauhassa, jos niin haluaa. Hintataso nousi puolella kun vaihdoimme saarta, huomaa että on isompi turistikohde. 
Täällä on vietetty pelkkää rantaelämää, ja mä oon löytänyt ihan huippukivan lajin!! SUPPAILU! eli stand up paddle boarding. Eilen testasin ekaa kertaa ja tänään toistamiseen ja varmaankin huomenna myös.
Jospa jatkaisi löhöilyä taas, onhan tässä jo uurastettu :)
Pitää vielä kertoa juttu ko Jumilta, elikkäs ko Jum on pieni saari, jossa elää muutamatuhat muslimia, jouduin asioimaan paikallisella terveysasemalla, hakemassa lääkettä matkakumppanin turistitautiin.
Menin terveysasemalle sisään, ei ollut ruuhkaa, huhuilin hetken ja löysin lääkärin, joka kutsui minut tutkimushuoneeseen, Suomessahan on terveysasemilla ja terveystaloissa kaikenlaisia terveysjulisteita seinillä, missä on joku mummo tai lapsi hymyilemässä, ja julisteessa on joku positiivinen teksti, no tutkimushuone jossa minä istuin kertomassa matkakumppanin oireista, seinillä oli myös julisteita... Sellaisia mätäpaise julisteita ja jotain tulehtuneita haavoja yms.... Mä tuijotin aika kiinteästi lääkäriä silmiin, kun vastailin kysymyksiin, hiki siinä istuessa ei johtunut kuumuudesta..... Viimein sain antibiootit ja kasan muita lääkkeitä, kiitin ja lähdin!Aurinkoisin terveisin Marika1 kommentti:

pirkko kirjoitti...

Toivottavasti matkakumppanin oireet jo helpottaneet.
t. kummi-täti