Elämää vapaalla, töissä ja lomallalauantai 17. tammikuuta 2015

Ko Jum, Thaimaa


Reissu on alkanut ja ensimmäiseen varsinaiseen kohteeseen saavuimme eilen, kohde on siis pieni saari Krabin alueella nimeltä ko Jum. Miten tänne sitten pääsee? Meidän reissu alkoi lennolla Helsinki-Bangkok ja Bangkok-Krabi. Krabi townissa olimme yhden yön, pieni kaupunkikierros (lue: mistä täältä saa ruokaa!!) ja lauttalippujen osto sisältyi Krabi townissa piipahdukseen. Eilen siis saavuimme Krabi townista lautalla ko Jumin saarelle, lauttamatka kesti tunnin ja lautassa oli aika tiivis tunnelma, muutama muukin reissaaja oli kyydissä, mutta mikäpäs siinä reissaaminen on mukavaa! Lautta kulkee väliä Krabi town-ko Lanta

Saari on pieni ja tekemistä ei juurikaan ole, aurinkoa, uimista, rannalla kävelyä, hyvää ruokaa! Tänä aamuna kävimme kävelemässä saaren päähän, koko matka tyhjää rantaa pitkin, muutamia kävelijöitä tuli vastaan, muutamia auringonpalvojia omassa rauhassa, matkaa kertyi n. 4 kilometriä per suunta, välillä tietenkin piti pistäytyä uimassa, ettei vaan kerkeä hiki yllättämään.
Saarella ei oli suuria resortteja, eikä aurinkotuolirivistöjä, muutamat bungalow majoitukset rannalla palmujen tai pinjapuiden katveessa!Ostosmahdollisuudet on aika heikot :) kuvassa paikallinen kauppa ja bensa-asema :) 

Aurinkoisin terveisin Marika
Ei kommentteja: