Elämää vapaalla, töissä ja lomalla







maanantai 14. syyskuuta 2015

Rantakierros Uluwatussa

Taas aurinkoinen aamu ja hyvä aamiainen, sillä on hyvä aloittaa päivä.
Aamulla hommasimme meille auton ja kuljettajan, ja lähdimme Uluwatun kierrokselle. Meillä ei itseasiassa ollut oikein mitään tietoa, että mitä me haluamme nähdä, mutta kuljettajamme antoi oivallisia vinkkejä ja siitä sitten syntyi meidän tämän päivän ohjelma.

Pantai Pandawa beach





Rannalla on aurinkotuoleja ja varjoja vuokrattavana, kauppoja ja pieniä ravintoloita on koko rannan leveydeltä, ja rannalla on ihan kivasti leveyttä. Rannan ja kauppojen välissä kulkee kapea kävelykatu. Suositeltava ranta, ehdottomasti! 

Padang Padang beach





Jatkoimme muutaman tunnin jälkeen seuraavalle rannalle, Padang Padang beachille. Rannalle käveltiin jokunen rappunen alas kahden kallion välissä. Ranta oli huomattavasti pienempi kun edellinen ja tietysti rannan pienuudesta johtuen, ranta oli aika ruuhkainen. Rantatuoleja ei ollut, ihmiset makailivat sikinsokin rannalla, täällä oli surffareita aalloilla, on se huimaa katsoa kun he surffailevat menemään! 
Me levitimme vilttimme kauas vesirajasta, mutta eipä mennyt kauaakaan, kun tuli todella kiire nostella laukkuja veden tieltä, jep ne vesitiiviit laukut oli hotellilla.....

Dreamland beach






Päivän viimeinen kohde oli Dreamland beach. Parkkipaikalta oli shuttle kuljetus rannalle. Ranta oli hieno, aurinkotuoleja ja varjoja, ravintola ja huimia aaltoja ja surffareita. 


Aivan mahtava päivä, ja rannat oli kaikki ihan näkemisen arvoisia, kyllä voisi jokaisessa paikassa päivän makailla, en usko, että se tuottaisi suurempia vaikeuksia. Taas pitää hehkuttaa yksityisautoilun puolesta, oma reitti ja oma aikataulu. Meillä meni reissuun kuutisen tuntia.

Pieniä hässäköitä on ollut viime päivinä... Joku päivä sitten varailin hotellia, ja varausvahvistuksesta huomasin, että,  hupsis olin varannut majoituksen yhdelle, no onneksi, olin tehnyt varauksen omalla nimelläni ;) eilen yritimme tehdä AirAsian web-checkinniä Singaporen lennolle, niin eipä löytynyt varausnumerolla varaamaamme lentoa! No, soitto johonkin airasian serviisi numeroon, ja viimein varausnumerolla löytyi varauksemme, nyt on boarding passit tulostettuna. Tänään unohtui reppu shuttlebussiin..... No kiitos vikkelän autonkuljettajamme, saavutimme shuttlen ja reppu löytyi. Pientä hikeä pukkasi otsalle illalla, kun yritin nostaa automaatista käteistä, automaatti vaan sylkäisi kortin ulos ja hylkäsi tapahtuman.... No seuraavasta seinästä sai onneksi rahaa. Tämä on yksi syyy, miksi mukana pitää aina olla useampi kortti, jos joku kortti ei syystä tai toisesta toimi, on varakortti valmiina. Tänään oli  uutisissa, että Singaporen yllä leijuu joku saastepilvi..... Perjantaina Helsingissä lakkoillaan, ja mitä näitä ongelmia nyt vielä oli... No mutta reissussa sattuu ja tapahtuu, se on vaan elämää :) 

Aurinkoisin terveisin Marika









Ei kommentteja: