Elämää vapaalla, töissä ja lomallatiistai 27. elokuuta 2013

Bussimatkailua Malesiassa

Päivä: 9
Paikka: Cherating, Malesia


Ollaan päästy tänään Mersingistä Cheratingiin, bussilla.
Aamulla menimme Mersingin linja-autoasemalle ostamaan lippuja, koska emme eilen lippuja saaneet, menimme siis samalle tiskille ja nyt oli vastauksena, bussi on täynnä, sorry! No onneksi lipputiskejä oli useammalle firmalle, joten siirryimme seuraavalle tiskille, ja saimme liput klo 11.45 lähtevään bussiin. Kello 11.45 ei bussia kuitenkaan näkynyt.... Tunnin odottelun jälkeen bussi saapui ja pääsimme jatkamaan matkaa. Ja mikä yllätys olikaan bussi sekä matka, sanalla sanoen miellyttävä!!! Muutamassa maassa ja bussissa ollaan aasiassa istuttu..... ;) 


Bussissa oli vain kolme penkkiä rivillä, erittäin mukavat penkit, suuri jalkatila ja tietenkin ilmastointi. Todellista luksusta :) niin ja eilen ostettu prepaid liittymä antoi mahdollisuuden chattailla WhatsApp sovelluksella Suomeen ;) 


Malesiassa bussit on joko pitkänmatkan busseja tai paikallisbusseja. Tällä reissulla me matkustamme pitkänmatkan busseilla, toivottavasti pääsemme vielä nauttimaan tälläisestä luksuksesta ;)  paikallisbussit ei näytä kovinkaan miellyttäviltä.


Tie itärannikkoa pohjoiseen oli hyvässä kunnossa ja liikenne oli rauhallista. Teiden varsilla oli yllättävän vähän roskaa ja talot olivat suurimmalta osin "ihan talon näköisiä" :) tarkoitan, että aika vähän näkyi sellaisia hökkeli kyhäelmiä, mitä esimerkiksi Thaimaassa tai Kambodzassa näkyy.


Yht äkkiä bussi pysähtyi, kuljettaja huusi Cherating!!!! Ja tähän jäimme ;) 


Mersing-Cherating 246 km
Aika: neljä tuntia, yhdellä tauolla.
Bussiliput: 2 lippua 66,30MYR

Terveisin MarikaEi kommentteja: