Elämää vapaalla, töissä ja lomallamaanantai 26. elokuuta 2013

Aurinkoa ja löhöilyä Tioman saarella

Päivä: 8
Paikka: Mersing, Malesia

Terveisiä Mersingistä!
Tiomanin kuulumiset laitan näin jälkikäteen, ei tullut blogittamisesta tai skypettämisestä mitään Tiomanilla, wifi oli todella olematon, justjust pääsi facebookiin ;) 

Ensin pitää kuitenkin kertoa tämän päivän reissusta!!
Meillä oli lauttaliput Tioman saarelta Mersingiin mantereelle. Lautan oli takoitus lähteä klo 7.30, me, aina ajoissa olevina suomalaisina lähdimme kävelemään laituria kohti n. 7.20 ja lautta tulikin jo melkein heti klo 10.30!! Muutama lautta siinä kävi pyörähtämässä, mutta ei huolinut ketään kyytiin, olivat kuulemma täynnä..... No viimein laituriin ajoi sellainen pieni vene, kaikki kyytiin ja menoksi :) matkalla mantereelle sattui kunnon vesi/myrskykuuro, onneksi se oli nopeasti ohi, mutta porukka veneessä näytti aika kalpeelta. Pääsimme viimein Mersingiin ja aurinko paistoi kirkkaasti :) 

Nyt palaamme Tiomanille!
Majoituksemme oli Paya beachillä, kyseisellä rannalla oli vain kaksi resorttia, muutama verovapaa kauppa ja muutama kahvila/ravintola. Meidän mökki oli ihan rannalla!!! Muutama askel veteen :) no, mökki oli ehkä vähän kulahtanut, mutta ihan ok, suurempia olioita ei näkynyt, ja pienemmät läiskähti flipflopilla seinille ;)
Rannalla ei ollut aurinkotuoli rivistöjä, pinjapuiden väliin oli kiinnitetty riippumattoja, muutama länkkäri otti aurinkoa omassa rauhassa, paikalliset turistit istuskeli varjossa. 
Sää muuttui todella nopeasti, sadekuuroja tuli muutama, mutta pääosin aurinko porotti heti aamusta täydeltä taivaalta. Tosin ensimmäisenä aamuna kun heräsimme, vettä tuli rankasti ja ilma oli harmaa, ensimmäinen ajatus oli, että mitä tehdä saarella, jossa ei ole muuta tekemistä kun ottaa aurinkoa ja uida?  No muutamassa tunnissa kuuro oli ohi, ja aurinko paistoi kirkkaasti ja kuumasti. Lopuksi vielä vähän viidakko meininkiä :) 


terveisin Marika

P.S Saa nähdä päästäänkö huomenna eteenpäin, hotelli on varattu, mutta bussilippuja ei ole, tänään oli tietokone rikki bussiasemalla :) come back tomorrow.....

2 kommenttia:

pirkko kirjoitti...

Mitä elukoita näittte viidakossa, käärmeitä?

Marika kirjoitti...

Onneksi ei näkynyt kun apinoita :)