Elämää vapaalla, töissä ja lomallatiistai 6. maaliskuuta 2012

Päivä 30

Terveisiä Kuala Lumpurin lentokentältä!!! Odotellaan lentoa takaisin Bangkokkiin. Edellisestä boarding pass hässäkästä viisastuneena tein jo eilen web check inin :DD on se vaan niin helppoa, kentällä vie laukut, kävelee turvatarkastukseen ja passintarkastukseen ja sitten on aikaa dutyfree shoppailla :D. KL:n lentokenttä sijaitsee Sepangin F1 radan vieressä, aika lähellä käytiin, tosin kisat on vasta parin viikon päästä, no mut ohi on ajettu :DD Tänne tultaessa taksikuski oli ihan intona tulevista F1 kisoista, olisin varmaan minäkin jos meilläpäin olis kisat......KL on ihan kiva kaupunki, ei nyt mitenkään kummallinen, ei juurikaan suurempia nähtävyyksiä, onneksi tuli kuitenkin käytyä, olisi jäänyt kaivelemaan jos ei oltaisi tultu.

 Nämä lentokenttä kuulutukset on aina yhtä "selkeitä" kokoajan joku jotain selittää, mitään selvää ei kyllä saa...... ;D ei varmaankaan koske meitä :DDDD

Taitaa olla maailman jokaisessa miljoonakaupungissa Chinatown!!! taas tuli yhdessä käytyä, ja yhtä paljon oli krääsää myynnissä kuin muissakin Chinatowneissa.

1 kommentti:

Erika kirjoitti...

Hei maailmanmatkaajat!!! Milloinkas sitä tullaan kotiin ystäviä viihdyttämään? Alkaa olla jo ikävä ja kahvihammastakin kolottaa ja teatterissakin ois kiva käydä ja vaikka Amarillossa syömässä ja kirpputorejakin vois taas kierrellä... ;)

<3<3<3

Hauskaa loppulomaa!