Elämää vapaalla, töissä ja lomallaperjantai 2. maaliskuuta 2012

Päivä 26

Jet lag..... terveisiä Kuala Lumpurista!!!!

Thaimaa vaihtui tänään Malesiaksi. Aamulla menimme ulkomaalaistoimistoon, jätimme passit sinne ja meille kerrottiin, että saamme passit takaisin lautalla (ok.....?) lautta saapui, me hypättiin pitkähäntään, laukut meni toiseen pitkähäntään, ja köröteltiin lautalle. Lipellä ei ole laituria, vaan keskellä merta sellainen ponttooni, johon isommat lautat jättävät ihmiset ja pitkähännät hakevat ihmiset rantaan.
Lautalla tuli sitten mieleen, että minnehän kyseinen lautta Langkawilla menee..... eipä tullut kysyttyä lippuja varatessa, ilmeisesti lautta meni saaren "pääkaupunkiin" Kuahiin, ihan sataprosenttista varmuutta ei asiaan saatu.... mutta ei sillä oikeastaan ole mitään väliäkään.
Satamaan päästyämme piti ensimmäiseksi löytää ATM ja saada Malesian ringgittejä, oli aika mielenkiintoista nostaa automaatista rahaa kun ei ollut mitään hajua kyseisen valuutan arvosta..... ja seuraavaksi ei niin virallinen taksi alle ja kohti Langkawin lentokenttää. Lentokentällä en saanut puhelimesta nettiä auki joten en saanut printattua automaatilta boarding passeja, ja tiskille ja lompakko levälleen............ nämä halpalentoyhtiöt on tosi "halpoja!"......... Tunnin lennon jälkeen laskeuduimme sataiseen Kuala Lumpuriin :D rinkat selkään,  taksi luukulle, kuponki käteen ja taksia odottamaan. Hotellimme on kultaisen kolmion alueella joten shoppailtavaa pitäisi löytyä...........:DD

Ei kommentteja: