Elämää vapaalla, töissä ja lomallalauantai 7. syyskuuta 2013

Lomailua Perhentian Besarilla

Päivä: 20
Paikka: Perhentian Besar, Malesia


Tänä aamuna kun heräsimme satoi vettä!!!! No onneksemme sade oli pian ohi, mutta aika pilvinen päivä tästä tuli, muutaman kerran on aurinko näyttäytynyt. Makoilimme kuitenkin rannalla. Aamuisin tulee "kilpikonna retkiä" tuohon "meidän" rannan lähelle, meidän ei tarvitse osallistua retkille, kunhan vain uimme n. 100 metriä ja näemme kilpikonnat :) 


Täällä Perhentian Besarilla eikä myöskään pienemmällä Kecil saarella ole teitä, joten viereisille rannoille pääsee kävellen tai jos haluaa kauemmaksi, sitä varten on venetaksit, kaikilla on sama kiinteä ja edullinen hinta rantojen välillä. Tämään kävimme Kecil saaren long beachilla. 


Yläkuva: Kecil, long beach Alakuva: Besar P.I.R eli meidän ranta

Pimeä tulee n. Klo 19.00 ja taskulamppu on aika näppärä laite, kun lähtee illalla syömään, ei ole kävelyreitillä viereiselle rannalle katulamppuja ;) lepakot pitää ihan kamalaa meteliä!!! Onneksi siihen on jo vähän tottunut. Ruoka on ollut todella herkullista ja edullista!!! Esimerkiksi eilen illallisella söin kana-ananas currya, riisin kera ja juomana tuore vesimeloni mehu!!! Tuoreet vastapuristetut mehut on kuumalla aikamoista herkkua! Terveisin Marika

Ei kommentteja: